Zabavni tečaj za štence

Cilj zabavnog tečaja je da štenci uče isključivo kroz igru. Učenjem kroz igru štenci na njima  zabavan način usvajaju nova znanja, socijaliziraju se te vlasnici na taj način grade kvalitetan odnos koji je temelj da njihov pas odraste u dobro odgojenog psa.

SAZNAJ VIŠE

Početni tečaj

Početni tečaj namijenjen je mladim psima i odraslim psima bez predznanja. Dobrodošli su svi psi bez obzira na starost i pasminu.

SAZNAJ VIŠE

Tečaj osnovne poslušnosti

Na tečaju osnovne poslušnosti mogu nam se pridružiti svi oni koji su završili početni tečaj. Tečaj osnovne poslušnosti nije vremenski ograničen već se naplaćuje mjesečna članarina.

SAZNAJ VIŠE

Tečaj napredne poslušnosti

Tečaj napredne poslušnosti namijenjen je onima koji se žele pripremiti za BH/VT ispit. Tečaj napredne poslušnosti nije vremenski ograničen već se naplaćuje mjesečna članarina.

SAZNAJ VIŠE

Individualna poduka

Individualni satovi započinju uvodnim sastankom. Na osnovu razgovara s vama i testiranja psa dobivamo uvid o vašem odnosu sa psom, načinu na koji živi i slično… Temeljem dobivenog uvida i informacija, u dogovoru s vama, izrađujemo individualni plan treninga.

SAZNAJ VIŠE

Konzultacije

Svi imamo nekakav problem koji ne znamo riješiti, ali bi ga svejedno željeli rješiti. Možda i nije tako ozbiljan problem da bi sa psom trebali ići u program preodgoja ili školovanja. Možda vam treba samo savjet bilo da se radi o starijem psu, štencu ili tek razmišljate o nabavci psa. U tu svrhu vam nudimo konzultacije.

SAZNAJ VIŠE

Prijava na tečajeve

PRIJAVI SE