Spasilački psi

Tečaj je namijenjen vlasnicima pasa koji su sa svojim psom završili početni tečaj i željeli bi nastaviti raditi, ali nisu zainteresirani za natjecanja u disciplini spasilačkih pasa ili nemaju vremena za ozbiljan spasilački rad, a voljeli bi naučiti više o spasilačkoj disciplini. Disciplina je primjerenija za mlade pse (do cca 6 godina starosti) i osobama koje su fizički dovoljno spremne za aktivan rad i boravak u prirodi.

Mantrailing

Tečaj je namijenjen vlasnicima pasa koji su sa svojim psom završili početni tečaj i željeli bi nastaviti raditi, ali nisu zainteresirani za natjecanja u disciplini spasilačkih pasa ili nemaju vremena za ozbiljan spasilački rad, a voljeli bi naučiti više o spasilačkoj disciplini. Disciplina je primjerena za sve pse, dob niti fizička spremnost psa i vodiča nisu bitni.

Kombinacija za znatiželjne

Tečaj je namijenjen vlasnicima pasa koji su sa svojim psom završili početni tečaj, a željeli bi nastaviti raditi i naučiti osnove različitih kinoloških disciplina. Ako ne možete procijeniti koja je kinološka disciplina najprimjerenija za vas i vašeg psa, ovaj tečaj je idealna prilika da to otkrijete!

Prijava na tečajeve